Szervezők

A Magyar Katolikus Egyház logója

A Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház ifjúsági vezetői sok éve dolgoznak együtt azzal a céllal, hogy a különböző felekezetű fiatalok találkozhassanak és a közös tevékenység közben megismerve egymást felfedezzék azokat az értékeket, amelyet ki-ki hordoz.

 A 72 óra megszervezéséhez azonban munkatársakra is szükség van. A rendezvény stratégiai előkészítését és a lebonyolítás körüli operatív feladatokat a egyházak megbízásából az Ökumenikus Ifjúsági Iroda végzi.

Az iroda állandó munkatársa végzi a pénzügyi és adminisztrációs feladatokat, valamint a kapcsolattartást.

A 72 óra főkoordinátora pedig a program országos főszervezője. Az ő munkája kulcsfontosságú, de félkarú óriás lenne a helyi koordinátorok nélkül, akik szerte az országban megyei szinten önkéntesen szervezik a programot.

Társszervezők

Regnum Marianum logóA Magyar Cserkészszövetség logója

A számos partnerszervezet mellett két ifjúsági szervezet komolyabban, társzervezői szinten kapcsolódik be a projekt előkészítésébe és lebonyolításába. A 2012 óta együttműködő Regnum Marianum mellett 2015-től fogva már a Magyar Cserkésszövetség is társszervezőként vesz részt a projekt szervezésében.